Голд: С Пайе опонентите ни ще се страхуват


И. Ангелов

Голд: С Пайе опонентите ни ще се страхуват

Дейвид Голд, един от председателите на Уест Хем Юнайтед, заговори, че след подписването с Дмитри Пайе в петък качеството в клуба се подобрява толкова значително, че по-големите отбори в лигата ще трябва да внимават когато се изправят срещу новата постройка на клуба в новата кампания във Висшата лига.

Френският национал пристигна на "Ъптън Парк" за 10.7 милиона лири. 

"Развълнуван съм, че посрещнахме Дмитри Пайе в Уест Хем," цитира официалния сайт на клуба. "Мисля, че това демонстрира намеренията ни и амбициите на клуба. Дмитри е попълнение, което ще развълнува феновете и ще донесе много сила в полузащитата ни."

"Той е сериозен национал, който предпочете нас пред други големи отбори. Той ще е част от нашето бъдеще и преминаването ни на по-голям стадион. Не след дълго ще гледаме право към Топ 5. Това е съобщението, което изпращаме в лигата."

"Миналия сезон Дмитри бе един от най-креативните играчи в Европа, а това е атестат за неговите качества. Сега ще видим какво можем като отбор и колко ще постигнем. Колко вълнуващи моменти идват за този клуб, надяваме се да са все повече!"

  Сподели
95