Агентът на Борини: Лъвът се върти в клетката


Н. Гавазов

Агентът на Борини: Лъвът се върти в клетката

Агентът на нападателя на Ливърпул Фабио Борини публично огласи желанието на своя клиент да напусне клуба през това лято. През миналия сезон във Висшата лига италианецът проведе само 12 мача, което го отчая да търси доверието на мениджъра Брендън Роджърс. Сега 24-годишният футболист желае да напусне клуба.

"Фабио иска да получи нов опит. Ние очакваме, че Ливърпул ще вземе това под внимание. Има отбори от цяла Европа, които проявяват интерес към него. Той е интересен за топ отбори от Европа, от Висшата лига до Бундеслигата. Също така има отбори и от Италия, но там много сменят треньорите си и това забавя процеса. Той няма предпочитания, просто иска отбор, който да му предостави пълноценен шанс да се докаже. Точно сега се чувства като лъв в клетка", заяви агент Марко де Марки.

Също така представителят на играча назова цената на Борини - 12 милиона паунда, за които Ливърпул е готов да пусне играча в Съндърланд.

"Текущата му цена е приблизително тази, която Съндърланд предложи миналата година. Трансферната сума обаче може да бъде повлияна от последния му сезон, както и от факта, че договорът му с Ливърпул изтича след година. Към момента сме в състояние на неопределеност, защото той е в почивка, но скоро ще се завърне", добави агентът.

 

  Сподели
93