Лорис: Лятото е сезон, през който трябва да помислиш за себе си


Н. Гавазов

Лорис: Лятото е сезон, през който трябва да помислиш за себе си

Вратарят на Тотнъм Уго Лорис изрази съмнения относно своето бъдеще, но потвърди, че в контракта му няма пункт за откупване на договора. Неотдавна във френската преса се появиха слухове за това, че заради не попадане в Шампионска лига в контракта на Уго е активирана опция за покупката му от всеки един клуб срещу сумата от 20 милиона евро.

Самият 28-годишен страж опроверга тази информация, но признава, че поддържа контакт с президента на Тотнъм Даниел Леви относно получаване на евентуално предложение.

"Това не е истина. Няма такъв пункт. Винаги пряко съм общувал с ръководителите на Тотнъм. Важно е да познаваш тези хора, да участваш в културата на клуба и да разбираш как функционира клуба. Когато ти е оказана честта директно да общуваш с президента, тогава е много по-лесно. Нашите отношения са изградени върху доверието", заяви Лорис.

"Колко мога да струвам? Дори не съм мислил за това. Честно казано, това е предмет на обсъждане между клубовете. Никой не е говорил с мен за това, а и аз не се опитвам да разбера. Сега настъпва период, когато вълненията се появяват от нищото, когато цифрите се хвърлят просто за това, за да се провери пазарът. Това е част от системата. Не знаем какво може да се случи. Има едно важно нещо: настъпва време, когато трябва да помислиш за себе си. Но когато това време изтече и стартира сезонът, ти трябва напълно да се посветиш на проекта на клуба", добави вратарят.

 

  Сподели
72