Рууни: Ще се борим за титлата през следващия сезон


Н. Гавазов

Рууни: Ще се борим за титлата през следващия сезон

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни сподели мнението си за изминалия сезон. Както е известно, "червените дяволи" за втора поредна година завършиха кампанията си без спечелен трофей, но положителното е, че се завърнаха в Шампионска лига, където ще започнат участието си от квалификациите.

"Ако бях вкарал гол в мача с Челси, това можеше да стане съвсем друга среща и може би те щяха да започнат да нервничат, а ние да завършим на по-високо място в класирането. Вярваме, че имаме добри шансове за титлата през следващия сезон, ако разбира се, подпишем с няколко добри играчи през лятото", заяви Рууни.

"Пристигна нов мениджър, промени се треньорския щаб, дойдоха много нови играчи и ние прекрасно разбирахме, че ще е трудно да спечелим Висшата лига. Но след катастрофалния минал сезон, имахме намерение да завършим в топ 4. Това е плюс. Но също така желаехме да завършим сезона със спечелен трофей. Ето защо поражението от Арсенал в Купата толкова много ни разочарова. Но от гледна точка на Висшата лига, най-важното нещо бе да получим място в първата четворка", завърши нападателят.

 

  Сподели
24