Моуриньо: За това 0:3 са виновни Сити, Юнайтед и Арсенал


Н. Гавазов

Моуриньо: За това 0:3 са виновни Сити, Юнайтед и Арсенал

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо е на мнение, че УБА напълно заслужено е постигнал победа с 3:0 в снощния мач между двата отбора. Отсъствието на нужната мотивация с оглед на предсрочно спечелената титла и изгонването на Сеск Фабрегас през първото полувреме, доведоха до там Челси под ръководството на Моуриньо да претърпи най-голямото поражение от 2006 година насам.

"Не мога да кажа, че това е голяма изненада за мен. Познавам природата на играта и знам какво се случва в оставащите мачове, когато отборът вече е шампион. Трудно е да поддържам мотивация на високо ниво. Имаме много контузени, интензивността на мачовете не е толкова висока, а когато си загубил и мотивация в съревнованията, тогава трудно играеш. Мисля, че 3:0 е справедлив резултат, но, може би, ние започнахме двубоя в загубено положение", заяви Моуриньо.


"Не мога да виня играчите, не мога да обвинявам и себе си, защото такова е и моето настроение. Ако трябва да обвиняваме някой, то това са Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Арсенал, защото ни позволиха лесно да спечелим титлата. Фабрегас? Мисля, че един от най-добрите рефери би трябвало да разреши ситуацията без думи, но Майкъл предпочете да прибегне до червен картон, с което не съм съгласен", каза още португалецът.

 

  Сподели
126