Невил: Напускането на Де Хеа е неизбежно


Н. Гавазов

Невил: Напускането на Де Хеа е неизбежно

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил посъветва "червените дяволи" да разменят вратаря Давид Де Хеа за полузащитника на Реал Мадрид Гарет Бейл. След неделната среща против Арсенал наставникът на Юнайтед Луис ван Гаал призна, че испанският страж може да се отправи в мадридския клуб през лятото.

Според Невил, в такъв случай "червените дяволи" ще трябва да се договорят за размяна на Давид с Гарет, чието бъдеще в Реал Мадрид е под въпрос.

"Манчестър Сити, Челси, Арсенал и Ливърпул - всички те искат Гарет Бейл. Поради това, ако искаш да продадеш свой играч на Реал, то има смисъл да получиш в замяна Бейл", заяви Невил.

"Тъй като на Де Хеа остава само година от действащия договор, Юнайтед трябва да вземе решение, ако Реал отправи официално предложение. Не се съмнявам в това. Мисля, че Давид бе най-добрият играч на Манчестър Юнайтед през този сезон, а феновете на "Олд Трафорд" го помолиха да остане. За съжаление, целият този шум в пресата само показва, че напускането му е неизбежно", каза още бившият играч на Юнайтед.

 

  Сподели
114