Джерард: Ливърпул се намира в добри ръце


Н. Гавазов

Джерард: Ливърпул се намира в добри ръце

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард изрази своята увереност, че клубът е изправен пред светло бъдеще след неговото заминаване. В събота 34-годишният футболист за последен път в своята кариера игра на "Анфийлд" като футболист на мърсисайдския отбор. И макар, че домакините претърпяха поражение с 3:1 от Кристъл Палас, резултатът от мача отиде на втори план заради изпращането на легендата.

"Клубът се намира в добри ръце, ние имаме забележителни собственици и фантастичен мениджър в лицето на Брендън. Отборът притежава невероятен потенциал. Убеден съм, че през следващите седмици ще бъдат извършени няколко покупки, но поглеждайки към съблекалнята, виждам играчи, които обожавам до смърт. Желая им успехи в бъдеще", заяви Джерард.

"Искам да благодаря на всички, които ми помагаха през последните 17 години. Искам да благодаря на всички работници, които ми помагаха и на всички бивши играчи, с които заедно играхме. Но най-много искам да благодаря на феновете. Тези фенове отделям от всички. Играх пред много любители на футбола по света, но привържениците на Ливърпул са най-добрите", добави легендата.

 

  Сподели
166