Ман Сити вкара шест на КПР (видео)


И. Ангелов

Ман Сити вкара шест на КПР (видео)

След срещата си от поредния тридесет и шести кръг на английската Висша лига Манчестър Сити заема втората позиция в класирането със 73 точки, което е с 3 пункта повече от Арсенал, който обаче има 2 мача по-малко. Днес Сити разби Куинс Парк Рейнджърс с 6:0. Серхио Агуеро реализира хетрик в срещата, а Коларов, Силва и Милнър добавиха за крайния резултат.

Още в 4-ата минута днес резултатът бе открит когато Агуеро напредна самостоятелно между трима бранители, с малко късмет топката остана в краката му и той успя да прехвърли Грийн за 1:0. Второто попадение бе дело на Александър Коларов, който реализира от пряк-свободен удар, спечелен от Агуеро на добра позиция - 2:0.

В 50-ата минута при корнер на гостите Филипс центрира топката към Остин, но Сабалета бе там да изчисти. В бързата контра Силва пусна топката в предни позиции, където Сук-Юнг трябваше да изчисти, но топката мина под крака му и попадна в Агуеро, който остана с над 40 метра и топка в крака срещу Грийн, отново реализирайки за 3:0.

В 64-ата минута при едно центриране за Силва, Филипс повали испанеца в наказателното поле и бе отсъдена дузпа. Зад бялата точка застана Агуеро и той реализира своя хетрик за 4:0.

В 70-ата минута гол добави и Джеймс Милнър, който бе намерен на гол-линията от Агуеро при един корнер за "гражданите". До края домакините продължиха да надиграват своя опонент, като в игра се появи и Яя Туре в 78-ата минута за Фернандиньо. В 87-ата минута Вилфред Бони намери Силва с прекрасно отиграване с пета, испанецът заобиколи Грийн и това бе 6:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
123