Съндърланд би Евертън и излезе от опасната зона (видео)


И. Ангелов

Съндърланд би Евертън и излезе от опасната зона (видео)

Съндърланд се измъкна от опасната зона на дъното и 18-ата позиция след ранната среща от поредния тридесет и шести кръг на английската Висша лига. Това стана след победата с 2:0 над Евертън. По този начин "черните котки" застават на 14-то място над директните опоненти от Астън Вила, Нюкасъл, Лестър и Хъл.

До почивката изглеждаше сякаш гостите на "Гудисън парк" целят максимум точка от този двубой. Евертън владееше повече и създаваше много опасности пред вратата на Пантилимон, който се прояви на няколко пъти.

В първите няколко минути на второто полувреме той отново се прояви срещу Лукаку и Ягиелка. Така в 53-ата минута против събитията на терена Ларсон проби през десния фланг преди да центрира, топката попадна в Гомес след неубедителни действия на бранителите в синьо и той стреля, като топката се отклони от петата на Дани Греъм и влетя в мрежата за 1:0.

След гола отново Евертън продължи да реди положение след положение - Озмън, Лукаку, Коулман, Миралас и МакКарти се разминаха с гола, като последният нацели и гредата с прекрасен удар. Така в 85-ата минута Флетчър навлезе от крилото към полето на домакините, подхлъзна се преди да удари топката и тя попадна в Джонсън, който стреля, топката се отклони от бедрото на Дефоу и отново влезе в мрежата за 2:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
104