Фабрегас: Винаги ще съм благодарен на феновете на Арсенал


Н. Гавазов

Фабрегас: Винаги ще съм благодарен на феновете на Арсенал

Полузащитникът на Челси Сеск Фабрегас призна, че мачът на "Емирейтс" е бил специален за него. В неделя испанецът помогна на "сините" да издържи на своя бивш отбор и да направи още една крачка по пътя към титлата. Както признава Фабрегас, той е изпитал специални усещания.

"Няма да отричам, че това бе специален ден за мен. Предишната вечер в мен нахлуха много спомени и аз се радвам, че мачът се разви по този начин. За мен много означава да почувствам любовта на феновете на Арсенал когато бях заменен в края. Благодарен съм за това как се развива моят живот. Някои хора са ми обидени, защото си тръгнах, но аз винаги ще съм им благодарен", заяви Фабрегас.

През първото полувреме бившият играч на Барселона получи жълт картон от рефера Майкъл Оливър за това, че симулира в наказателното поле. Испанецът обаче настоява, че между него и Санти Касорла е имало контакт.

"Той ме удари. Не знам, дали можех да се задържа на краката си, но той ме чукна и след това паднах. Реферът ми каза, че ще изучи ситуацията и ще си направи изводите", добави испанецът.

 

  Сподели
170