Роджърс: Играхме великолепно


Н. Гавазов

Роджърс: Играхме великолепно

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс похвали своя отбор за впечатляващата игра при гостуването на УБА. Първото полувреме на "Дъ Хауторнс" премина без нито един удар към двамата вратари, като гостите започнаха да създават положения едва след почивката, но това се оказа недостатъчно, за да бъде открит резултата.

Според думите на Роджърс, той е доволен от всичко, освен от реализацията на положенията. Както твърди мениджърът, с подобна игра отборът ще спечели девет от десет мача.

"Създавахме положения, но единствената ни беда се състоеше в това, че не се възползвахме от тях. Но с този проблем се сблъскваме през целия сезон. Мисля, че играчите се проявиха по впечатляващ начин, демонстрирайки своята смелост и желание да играят с топката. Днес отборът бе великолепен", заяви Роджърс.

"Имаме мач в резерв, който трябва да спечелим и да продължим борбата. Когато играем както днес, ще постигнем победи в девет от десет случая. Използваме увереността от тази среща за двубоя в средата на седмицата. Зависим от останалите отбори, но трябва да мислим за самите себе си и в това се състои нашият план", каза още мениджърът.

 

  Сподели
129