Преди мача убеждавали Моуриньо, че Фелайни няма да играе


Н. Гавазов

Преди мача убеждавали Моуриньо, че Фелайни няма да играе

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо разказа, как преди съботната среща от Висшата лига с Манчестър Юнайтед са го убеждавали, че полузащитникът Маруан Фелайни няма да излезе на терена на "Стамфорд Бридж". Както е известно, появата на мощния Курт Зума в стартовия състав на "сините" бе свързано с желанието на Моуриньо да обезвреди Фелайни, не позволявайки на белгиеца да снабдява с топки нападателя.

Преди мача портиерът на хотела на Челси обаче убеждавал Жозе, че Маруан няма да играе. Работата е в това, че осем часа преди първия съдийски сигнал в сградата е дошъл Фелайни и е помолил да получи билетите, които Еден Азар му обещал предварително. Моуриньо обаче бързо се справил със ситуацията и не допуснал грешка да остави Зума на пейката.

"Той ми каза, че Фелайни няма да играе, защото е дошъл да вземе билети от Еден Азар. Бе обикновено облечен, с дънки. Това обаче не ми се струваше истина. Отворих Google, написах "брат на Фелайни" и намерих снимката, след което се върнах при портиера. Показах му снимките и го попитах кого е видял. Той ми каза: "Този". Добавих: "Това е брат му"", съобщава Моуриньо.

 

  Сподели
65