Роджърс защити Стърлинг и Айб


Н. Гавазов

Роджърс защити Стърлинг и Айб

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс защити своите млади футболисти Рахим Стърлинг и Джордан Айб, чиито недостатъци станаха любима тема на пресата. Както е известно, двамата младежи бяха хванати да уплътняват свободното си време с пушене на наргиле, в добавка Стърлинг бе забелязан да използва "весел газ".

"Поговорих си с двамата играчи и те напълно осъзнават какво се е случило. След това разговаряхме за футбол. Мисля, че и двамата осъзнават задълженията си. В нас е силата постоянно да ги възпитаваме. Освен това, Рахим не е направил нищо незаконно. Може би след няколко години ще си спомни за това и ще разбере, че това не е най-умното нещо", заяви Роджърс.

"Мен ме интересува само благополучието на двамата и искам те да осъзнаят някои аспекти относно здравето си. Те трябва да се почувстват професионалисти и да осъзнаят кого представляват. О двамата ще допускат грешки, както и други млади играчи. В голямата си част това са млади хора и много от нещата, които правят, остават незабелязани", каза още мениджърът.

"Говорим за играчите като пример на подражание, но аз мисля, че най-добрите примери за подражание в живота са родителите. Но и ние не сме идеални и допускаме грешки. Учим се, младите играчи също се учат през годините, а ние трябва да ги подкрепяме в това", завършва Роджърс.

 

  Сподели
56