Оскар е щастлив в Челси


Н. Гавазов

Оскар е щастлив в Челси

Полузащитникът на Челси Оскар опроверга слуховете за това, че може да напусне лондонския клуб през лятото. 23-годишният бразилец започна като титуляр в 23 от 32-та мача във Висшата лига през този сезон, но в 18 от тях Жозе Моуриньо замени Оскар.

Нещо повече, в последно време португалецът по-често оставяше играча извън стартовия състав и това породи слухове за евентуално напускане на бразилеца.

Оскар обаче твърди, че е щастлив в клуба и вижда бъдещето си в Челси. Освен това, полузащитникът се отнася с разбиране към решенията на Жозе.

"Много съм щастлив тук. Намирам се в добри отношения с всички, а в клуба демонстрират, че ме ценят. Челси е един от най-добрите клубове в света, поради това не виждам защо трябва да мисля за напускане. Радвам се от това, как се развива сезона за Челси. Радвам се и на своята игра, но мисля, че мога да давам по-голям принос в играта на отбора. Съществуват различни тактики в зависимост от съперниците и всички уважаваме решенията на мениджъра. Понякога не играя пълни 90 минути, но аз се старая с всички сили, изпълнявайки своята роля", заяви Оскар.

 

  Сподели
81