Невил: Юнайтед трябва да запази Де Хеа или да го замени със звезда на Реал


Н. Гавазов

Невил: Юнайтед трябва да запази Де Хеа или да го замени със звезда на Реал

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил е на мнение, че клубът от "Олд Трафорд" трябва да направи всичко възможно, за да запази вратаря Давид де Хеа. Испанецът е един от най-стабилните футболисти в състава на Луис ван Гаалк и вече си спечели славата на един от най-добрите вратари в Европа. Де Хеа изигра важна роля при победата с 4:2 над Манчестър Сити през уикенда.

Давид обаче не бърза да подписва нов контракт, което само подгрява слухове за евентуално преминаване в Реал Мадрид след края на сезона. Според Невил, ако раздялата с вратаря е неизбежна, то Юнайтед трябва да се постарае да получи от Кралския клуб равностоен по класа футболист.

"Юнайтед трябва да се постарае да го запази. Ако не успее да го направи, то аз си представям само дин клуб, който може да дойде за него. Тогава Юнайтед трябва да получи нещо в замяна. Той окончателно се вписа и сега показва фантастична игра. Той е един от най-добрите играчи на Юнайтед през целия сезон и претендира за званието Играч на сезона", заяви Невил.

 

  Сподели
55