Роджърс ще разговаря със Стърлинг заради новия скандал (снимка)


Н. Гавазов

Роджърс ще разговаря със Стърлинг заради новия скандал (снимка)

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс обеща да се разбере с крилото Рахим Стърлинг, който се забърка в поредния скандал. Както е известно, през миналата седмица пресата обсъждаше една снимка на 20-годишния младеж с наргиле в ръка, като това дойде малко след като се разбра, че за Рахим е недостатъчна заплата от 100 000 паунда на седмица.

Малко преди двубоя с Нюкасъл, в който англичанинът вкара победен гол, изданието The Sun публикува нова снимка на капризния играч, като този път Рахим употребява т.нар. "весел газ".

Това е химическо съединение, предизвикващо опияняващ ефект при вдишване. Изданието дори нарича веществото legal high.

Официален представител на мърсисайдския клуб обеща да бъде проведено вътрешно разследване, а след снощната победа Роджърс потвърди, че възнамерява да разговаря със Стърлинг.

"Ще разговарям с него за тези инциденти и ще продължим да се движим напред. Той е много ценен за нас. Това момче не познава умора, той постоянно иска да се учи и развива. Мисля, че тази вечер игра по великолепен начин. Той прояви изумителна техника и майсторство при гола. Много е добър при пресата. Това е качество, което при нас винаги е на почит. Това е младо момче, което сега се намира в центъра на вниманието. Той знае какви са изискванията към играч от топ ниво и професионалист, как трябва да се държи на терена и извън него", заяви Роджърс.

 

  Сподели
45