Пелегрини: Може би не ни достига класа


Н. Гавазов

Пелегрини: Може би не ни достига класа

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини призна, че не разбира, защо отборът се разпадна след успешното начало на мача с Манчестър Юнайтед. "Гражданите" имаха забележително преимущество в първите 20 минути и благодарение на усилията на Серхио Агуеро успяха да открият резултата. Хората на Пелегрини обаче не успяха да развият този успех, а след това и допуснаха четири гола.

След мача мениджърът на Сити призна, че съперникът е заслужавал победата, но не разбира, защо подчинението му са престанали да играят.

"Мисля, че те бяха по-добрите днес. Добре започнахме мача и в първите 20 минути държахме всичко под контрол. За съжаление, след втория пропуснат гол загубихме играта си, а Юнайтед вкарваше и вкарваше. Не мога да разбера, защо отборът играе добре само в първите 20 минути. Доминирахме, създавахме положения за гол и контролирахме топката. При 1:1 Юнайтед започна да взима инициативата, а третото им попадение съвсем уби увереността ни в собствените сили. Не знам къде е проблемът, все пак този отбор уверено контролираше играта в началото на мача. Може би точно сега не ни достига игрова класа. Не знам", заяви Пелегрини.

 

  Сподели
229