Ван Гаал: Това е победа за феновете


Н. Гавазов

Ван Гаал: Това е победа за феновете

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал посвети впечатляващата победа с 4:2 над Манчестър Сити на феновете на "червените дяволи". Възпитаниците на холандския специалист успяха да прекъснат серията от четири поредни загуби в градското дерби, дори независимо от това, че първи допуснаха гол. Сега Юнайтед се откъсна от Сити на четири точки и е много вероятно да завърши сезона пред "гражданите". Според Луис, отборът е бил нервен в началото, но след това е дошъл на себе си и е подарил на феновете си една незабравима вечер.

"Сега водим на Сити с четири точки и аз много се радвам за нашите фенове. Видях какво означава това за тях, те винаги ни подкрепяха, дори когато не постигахме добри резултати. Никога досега не съм виждал атмосфера като сегашната", заяви Ван Гаал.

"Мисля, че много лошо започнахме мача. Това не бе Манчестър Юнайтед, много нервничехме и не знам каква е причината за това. Не ги подлагахме на натиск и наистина не знам с какво е свързано това. Но за щастие, когато вкарахме първия си гол, увереността ни се върна, а след почивката действахме много по-добре", каза още холандецът.

"Няколко минути преди последния съдийски сигнал Майкъл Карик трябваше да напусне терена заради травма, но аз не подсказах на момчетата, че сме в намален състав. Това не бе съвсем умно от моя страна", завършва Ван Гаал.

 

  Сподели
105