Роджърс: Стърлинг обича да играе за Ливърпул


Н. Гавазов

Роджърс: Стърлинг обича да играе за Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че разговорите за нов договор по никакъв начин не влияят върху играта на полузащитника Рахим Стърлинг. Както е известно, 20-годишният футболист отказва да продължи своя договор с "червените". Според последните информации, Рахим е готов да изслуша предложения от заинтересованите клубове през това лято.

Нежеланието на Стърлинг да подпише нов договор предизвика буря от недоволство сред феновете на Ливърпул и по време на представянето на новата форма на мърсисайдци за следващия сезон привържениците на тима подложиха играча на жестока критика.

Въпреки всичко, Роджърс е убеден, че всичките тези шумове около бъдещето на Рахим не оказват влияние върху играта на неговия подчинен. Стърлинг раздава цялата си душа и сърце на футболния терен.

"Тук съм, за да говоря за футбол и мисля, че той по впечатляващ начин игра срещу Блекбърн в средата на седмицата. Независимо от своите млади години, Рахим притежава силен характер. Той обича да играе за Ливърпул", заяви Роджърс.

 

  Сподели
43