Пелегрини е изненадан, че Юнайтед е закъснял с добрата игра


Н. Гавазов

Пелегрини е изненадан, че Юнайтед е закъснял с добрата игра

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини призна, че е изненадан от това, че Манчестър Юнайтед показва добър футбол едва в заключителния отрязък от сезона. Именно "червените дяволи" влизат в днешното манчестърско дерби на по-предни позиции от "гражданите". Последните мачове показаха, че Юнайтед постепенно придобива стабилност, докато Сити претърпя поражения в последните си три двубоя навън.

Според думите на Пелегрини, който като мениджър спечели всичките си мачове с градския съперник, той е изненадан, че отборът на Луис ван Гаал толкова дълго време не е успял да намери играта си.

"Отборите на Луис ван Гаал винаги демонстрират атакуващ футбол и винаги претендират за титлата, но не бях впечатлен от играта им на старта на сезона. Манчестър Юнайтед закупи много класни играчи през лятото - Ди Мария, Фалкао, Ерера, Блинд и поради това за мен бе изненадващо, защо те не играят по този начин от началото на сезона. В същото време не съм изненадан, че те показват добър футбол в дадения момент", заяви Пелегрини.

 

  Сподели
93