Леви даде зелена светлина на лятната чистка в Тотнъм


Н. Гавазов

Леви даде зелена светлина на лятната чистка в Тотнъм

Президентът на Тотнъм Даниел Леви даде "зелена светлина" на чистката на скъпоструващи играчи, които така и не успяха да се проявят на "Уайт Харт Лейн". След назначаването на Франко Балдини за технически директор през 2013 година, "шпорите" похарчиха повече от 140 милиона паунда за трансфери, но само покупките на Кристиан Ериксен и Насер Шадли могат да бъдат определени като успешни.

Според информация на авторитетния сайт за футболни нови Goal.com. Тотнъм може да се раздели с дете футболисти през лятото. Това са играчи, които не влизат в плановете на Маурисио Почетино. На първо място става дума за Пауилньо, Ламела и Солдадо, за които бяха заплатени, съответно, 16, 30 и 26 милиона паунда.

Под въпрос е бъдещето в Тотнъм на Ворм, Фасио, Дейвс, Кирикеш, Кабул. Капу, Стамбуи, Дембеле и Адебайор. Не е изключено и уволнението на Балдини, който вече няма глас по въпроса с трансферната политика.

Съобщава се, че сега новата стратегия на Тотнъм ще е развитието на млади играчи - на възраст от 14 до 21 години - вместо да се купуват скъпи футболисти, със съмнителни качества.

 

  Сподели
89