Брендън Роджърс отписа топ 4


Н. Гавазов

Брендън Роджърс отписа топ 4

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс призна, че след поражението с 4:1 от Арсенал задачата за попадане в топ 4на Висшата лига става невероятно трудна за неговия отбор. В миналия кръг мърсисайдци претърпяха болезнено поражение от Манчестър Юнайтед, а сега възпитаниците на Роджърс бяха разгромени от Арсенал, което наистина прави трудно изпълними задачите за сезона.

"Това бе мач, в който задължително трябваше да спечелим точки. Поражението е много разочароващо, но ние не се отбранявахме достатъчно добре в ключовите моменти на мача. Сега ще ни бъде много, много трудно да попаднем в топ 4. От самото начало в нашата игра имаше много негативи. На нас ни харесва да играем напред, но сами се подложихме на натиск и в първите десет минути съперникът контролираше срещата", заяви Роджърс.

"Мисля, че след стартовия отрязък започнахме да налагаме контрол върху двубоя, бяхме по-добрия отбор и създавахме по-добри положения за гол. Поради това разчитахме да се оттеглим на почивката при резултат 0:0 или може би в наша полза, но след това лошо играхме в отбрана, при всичките три гола играхме лошо", каза още наставникът на Ливърпул.

 

  Сподели
159