Роджърс: Знаехме, че все някога ще загубим


Н. Гавазов

Роджърс: Знаехме, че все някога ще загубим

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че отборът му е бил изправен пред загуба в оставащата част от сезона. Поражението с 2:1 от Манчестър Юнайтед стана за "червените" първо през новата календарна година, а също така нанесе удар по амбициите на Ливърпул да завърши в четворката на най-силните. Роджърс признава, че е очаквал засечка.

"Когато гледах календара, аз знаех, че ще е трудно да спечелим всичките десет от тях. Знаехме, че в един момент ще загубим някой или ще завършим наравно. Само се надявахме, това да не се случи срещу конкурент. Въпреки всичко, имаме шансове за място в четворката", заяви Роджърс.

"Сега изоставането ни от Юнайтед е пет точки, но трябва да се възстановим и да използваме тази среща като трамплин за по-нататъшни успехи. Проведохме невероятна серия, която ни позволи да получим шанс за попадане в топ 4. Играхме недостатъчно добре, това е истината. Те показаха класен футбол и заслужиха победата. Повтарям, сега е необходимо да възстановим силите си и да направим всичко възможно, за да победим в следващата среща", добави специалистът.

 

  Сподели
123