Фалкао плакал заради ситуацията си в Юнайтед


Н. Гавазов

Фалкао плакал заради ситуацията си в Юнайтед

Бившият агент на Радамел Фалкао призна, че колумбийският национал не един път се е оплаквал от своята ситуация в Манчестър Юнайтед и дори е плакал по този повод. Както е известно, южноамериканецът, който е един от най-страшните нападатели в света, не се ползва с доверието на мениджъра на "червените дяволи" Луис ван Гаал, а неотдавна дори бе изпратен да играе в младежкия отбор на Юнайтед. По пътя за мача Радамел за пореден път позвънил на своя приятел и бивш агент Силвано Еспиндоле.

"Когато тръгна за мача на резервите, той ми се обади и двамата разговаряхме около 20 минути. Още преди да стигне стадиона ми каза: "Никога не съм се сблъсквал с подобно нещо, не знам какво да правя в тази ситуация. Всичко ми се струва много странно", заяви Еспиндола.

"Двамата много разговаряме. Не искам да казвам, че се чувства щастлив, защото това не е така. Много пъти сме говорили и заедно сме плакали. Това не е лесна ситуация, защото всеки играч иска да играе и всеки голмайстор иска да вкарва. Това е нормално", каза още агентът.

"Но в момента той не вкарва, а това е част от неговата игра. Той възстановява своята най-добра форма. Когато приказвахме, аз му казах, че подобно нещо се случва с всеки един нападател, че той ще премине през черния период, всеки голям нападател преминава през това. Когато не вкарваш, ти започваш да чувстваш натиск", завършва Еспиндола.

 

  Сподели
143