Глен Джонсън не е влизал в контакт с Рома


Н. Гавазов

Глен Джонсън не е влизал в контакт с Рома

Агентът на защитника на Ливърпул Глен Джонсън заяви, че за клиента му е интересен вариант с продължаване на кариерата в Рома, но засега няма никакъв контакт с италианския клуб. 30-годиният Джонсън не очаква, че контрактът му със заплата от 120 000 паунда на седмица ще бъде продължен и поради тази причина си търси отбор, където ще се отправи като свободен агент. Рома е един от вариантите, които са интересни за Глен.

"В дадения момент няма никакви контакти с Рома. Ясно е, че разглеждаме различни варианти. Той разглежда много клубове. Глен търси място, където ще може да преобрази кариерата си. Това е най-важното за него. Той си търси добър клуб, претендиращ за трофей, където ще може да играе симпатичен футбол. Точно това го интересува", заяви агент Джонатан Барнет.

"В момента не си поставяме никакви рамки. Не сме имали контакт с Рома, макар че Рома би станало добро място за него - на Ашли Коул се харесва това място и аз също смятам така. Но засега не сме имали контакти с Рома", добави представителят на Джонсън.

 

  Сподели
102