Скоулс: Жозе прави нещата по-лоши за себе си


Н. Гавазов

Скоулс: Жозе прави нещата по-лоши за себе си

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс е на мнение, че мениджърът на Челси Жозе Моуриньо само вреди на себе си, не спирайки да критикува съдиите. Според мнението на англичанина, който сега работи като колумнист, португалецът съзнателно пристиска арбитрите, наричайки своя отбор жертва на съдийски заговор. Според Пол, Жозе прави по-лоши нещата за себе си.

"След напускането на Сър Алекс именно Моуриньо е най-успешният мениджър във Висшата лига и поради това не съм изненадан, че той се опитва да повлияе върху решенията на съдиите и Футболната асоциация. Всички мениджъри от топ класа го правят и мисля, че трябва да аплодираме Жозе за това, че той се появи пред телевизията миналата неделя. Каквото и да прави, той се опитва да помага на своя отбор и аз го разбирам", заяви Скоулс.

"Проблемът на Жозе обаче е в това, че той прави нещата по-лоши само за себе си. Не искам да кажа, че срещу Челси се води кампания или че съдиите вземат неправилни решения по нечии указания. Не, но арбитрите не искат някой да им мърмори", добави Пол.

 

  Сподели
31