Коща: Ще продължавам така да играя


Н. Гавазов

Коща: Ще продължавам така да играя

Нападателят на Челси Диего Коща заяви, че не възнамерява да променя своя игрови стил, независимо от предубежденията на рефери и медии. През този сезон испанецът нееднократно бе подложен на критика за излишна грубост и дори жестокост, демонстрирана на футболния терен. Най-накрая Диего получи наказание от три мача за груба игра срещу Емре Джан от Ливърпул.

Не е тайна, че сега Коща се намира под специалното внимание на английските арбитри. Испанецът обаче обещава да остане верен на себе си.

"Не възнамерявам да променям стила си на игра. Знам, че сега трябва да бъда много по-внимателен, защото не е едно и също, което аз правя и когато това върши друг играч. За моите действия се говори повече, отколкото за действията на други футболисти. Трябва да бъда много внимателен, но не възнамерявам да променям начина си на игра. Именно това ме доведе дотук. Така играя. Наказаха ме когато се намирах на пика на формата си и продължавам да не разбирам защо се случи. Сега леко отстъпих, но се старая с всички сили и се надявам да се върна към отличната си форма", заяви Коща.

 

  Сподели
101