Ерера: Искам да помагам на Юнайтед при всяка ситуация


Н. Гавазов

Ерера: Искам да помагам на Юнайтед при всяка ситуация

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера призна, че иска да стане новият Пол Скоулс за "червените дяволи". Привличайки испанеца през лятото, Юнайтед най-после подсили центъра на терена. Засега Ерера не може да се похвали с редовна игрова практика и записа само девет мач, но в тях вкара пет гола. Андер призна, че черпи своето вдъхновение от играта на Пол Скоулс, който също е играл в тази част на терена.

"Мисля, че Пол Скоулс е най-великият полузащитник в историята на Юнайтед. Аз искам да си остана аз, но в същото време се стремя да уча нови неща от Пол Скоулс, Майкъл Карик и Уейн Рууни. На 25 години съм и трябва да непрестанно да взимам пример от съотборниците си и от велики играчи като Пол Скоулс", заяви Ерера.

"Когато мениджърът иска от мен да бъда титуляр, аз ще бъда готов от първите минути. Когато мениджърът желае да помагам на отбора от пейката, аз също ще съм готов да го направя. Аз съм играч на Манчестър Юнайтед и съм истински професионалист. Искам да помагам на отбора при всяка една ситуация. Разбира се, всеки иск да играе, но ние сме 25 човека и това просто е невъзможно. В момента просто съм щастлив, че играя за отбор като Манчестър Юнайтед", добави испанецът.

 

  Сподели
47