Ди Мария разказа за трудностите си в Англия


Н. Гавазов

Ди Мария разказа за трудностите си в Англия

Крилото на Манчестър Юнайтед Анхел Ди Мария призна, че не е доволен от местните атмосферни условия и както и преди, не разбира английски език. През август 2014 година "червените дяволи" установиха нов рекорд за целия английски футбол, закупувайки аржентинеца от Реал за сумата от 59.7 милиона паунда.

Кариерата на Ди Мария започна ярко, но през последните седмици крилото не се представя на нужното ниво и може би причина за това са различни фактори. Неотдавна домът, в който семейството на играча живее, бе ограбен, освен това футболистът изобщо не е напреднал в изучаването на английския език.

"Постигам големи успехи и винаги се стремя към тях. Единственото, което ме затруднява е това време... не ми хареса. Но като цяло се чувствам уверено тук, хората изпитват дълбоки чувства към мен, а това е важно за мен. Това ценя повече от всичко, а тук, на това място, аз го имам. Английският? не прогресирам, по-скоро регресирам. Тук нещата са много лоши с мен. Но въпреки това, не губя надежда и се надявам, че ще науча езика", заяви Ди Мария.

 

  Сподели
38