Ван Гаал: Не ми хареса играта на Юнайтед


Н. Гавазов

Ван Гаал: Не ми хареса играта на Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал изрази своята солидарност с феновете на отбора по повод играта на отбора в домашния мач от Висшата лига с Бърнли. Независимо от победния резултат на "Олд Трафорд", феновете на "червените дяволи" определят срещата като една от най-лошите по отношение на представянето на тима. Ван Гаал е съгласен с това мнение.

"Не ми хареса играта сега. Разбира се, ние победихме и това е забележителен резултат, но не сме се придвижили в процеса, който тук осъществяваме. След такъв мача не мога да кажа, че имаме прогрес. Искам да виждам прогрес във всеки един мач. Казах тези и други думи на моите играч. Не играхме добре, но вкарахме в правилното време и на нас ни провървя през първото полувреме. След почивката играхме малко по-добре и не мисля, че позволявахме на съперник да създава положения. Самите ние създадохме много ситуации за гол", заяви Ван Гаал.

"Наистина не бяхме добри, но какво мога да кажа след победата? Когато играеш лошо и побеждаваш в мача, вероятно, това означава, че имаме добър отбор", добави холандецът.

 

  Сподели
185