Мойс: Някои от играчите на Юнайтед имаха наднормено тегло


Н. Гавазов

Мойс: Някои от играчите на Юнайтед имаха наднормено тегло

Старши-треньорът на Реал Сосиедад Дейвид Мойс заяви, че по време на пребиваването си на "Олд Трафорд" някои играчи на Манчестър Юнайтед са имали наднормено тегло. В своята автобиография Рио Фърдинанд подложи на критика решението на бившия мениджър на "червените дяволи" да изключи от менюто на футболистите любимите пържени картофи.

Дейвид обаче отхвърля претенциите на бившия защитник на Юнайтед. Според думите на шотландеца, неговото решение е продиктувано от физическото състояние на някои от играчите.

"Наистина, аз изключих пържените картофи от менюто. Няколко футболисти имаха наднормено тегло и аз не мисля, че картофите щяха да им помогнат", заяви Мойс.

Освен това, Дейвид опроверга приписаните му думи след поражението с 3;0 от Манчестър Сити, че "червените дяволи" трябва да се стремят към нивото на игра на своите градски съседи.

"Никога не съм говорил такова нещо. Може би казах, че се стремим да играем като лидери на Висшата лига, но никога не съм казвал, че Юнайтед трябва да се стреми към Сити", уточни Дейвид.

 

  Сподели
135