Манчестър Юнайтед с класика над Кеймбридж (видео)


И. Ангелов

Манчестър Юнайтед с класика над Кеймбридж (видео)

Манчестър Юнайтед продължава към осминафиналната фаза на най-старото състезание в света - ФА Къп, след като днес в преиграването срещу Кеймбридж Юнайтед на "Олд Трафорд", "червените дяволи" победиха своя опонент с 3:0. Първата среща завърши при голово равенство, за да се стигне до преиграването и голове от Мата, Рохо и Уилсън.

Началото на срещата бе шокиращо за домакините, защото с първата атака Блинд не успя да овладее една топка и Елиът пое кълбото, стреля, опитвайки се да завърти топката покрай Де Хеа, и нацели гредата. Последваха още няколко добри минути за гостите.

В 25-ата минута резултатът бе открит от Хуан Мата, когато Фелаини отклони с глава топката от Ди Мария за испанеца, и той стреля от непосредствена близост. В 32-ата минута Фелаини отново бе непокрит при корнер на Мария и ударът му бе избит във Ван Перси, който изработи гол на Рохо за 2:0.

Последваха нови добри положения пред Ван Перси и Ди Мария. Нападателят бе заменен от Джеймс Уилсън в 66-ата минута. Младият нападател се разписа 7 минути след появата си, когато получи добра топка от току появилият се Ерера, нагласи я на левия си крак и стреля през Дън.

По този начин Юнайтед заминава за петия кръг на ФА Къп, където ще играе на гости на Престън.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
99