Лампард започва титуляр срещу Челси


Н. Гавазов

Лампард започва титуляр срещу Челси

36-годишният полузащитник Франк Лампард ще започне като титуляр в състава на Манчестър Сити срещу своя бивш отбор Челси. Не е тайна, че преходът на Франк, а също така и историята с измисления контракт с Ню Йорк Сит предизвика негодувание и дори яд сред феновете на Челси.

Лампард, който със своя гол спаси Сити от поражение в септемврийския мач между двата отбора на "Етихад", този път е призван д замени Яя Туре, който все още не се е завърнал от Купата на Африка.

Франк, със своите 211 попадения за Челси, ще започне титуляр днес на "Стамфорд Бридж" и ще се опита да помогне на своя нов отбор да вземе връх в мача и да съкрати изоставането от лидера.

"Работата не бе в парите. Ако му бяха предложили какъвто и да е договор, за да остане и завърши кариерата си в Челси, той щеше да се съгласи. Една от причините Франк да подпише договор с Манчестър Сити, знаейки, че може да играе срещу Челси във Висшата лига, се състои в това, че на практика те му разрешиха това, не му предлагайки нищо. Те буквално му казаха: "Не те искаме, можеш да правиш каквото си поискаш. Той смята, че е постъпил правилно. Както и на "Етихад", Франк няма да празнува, ако вкара гол, но то ще се старае добре да си върши работата в този мач", заяви източник от обкръжението на Лампард.

 

  Сподели
79