Лейва не е уверен в своето бъдеще


Н. Гавазов

Лейва не е уверен в своето бъдеще

Полузащитникът на Ливърпул Лукас Лейва призна, че не е уверен в своите перспективи на "Анфийлд". Бразилецът не изключва да напусне клуба до закриването на трансферния прозорец. В момента Лукас активно е свързван с Интер, а през миналото лято се носеха слухове, че 28-годишният бразилец може да се присъедини към бившия си наставник в Ливърпул Рафа Бенитес.

През последните месеци Лейва успя да си извоюва място в титулярния състав на "червените", но въпреки това играчът не е съвсем уверен в своето бъдеще.

"Всички знаем какви са отношенията ми с Рафа и няма нужда да обяснявам. Ако не бе той, аз най-вероятно нямаше да съм тук. Бенитес бе много важен за мен, както и Кени Далглиш. По време на прозореца ще има всякакви слухове и така ще е до 2 февруари. Но аз съм длъжен да се съсредоточа върху това, което е под мой контрол, а след това ще видим", заяви Лейва.

"Ще излъжа, ако кажа, че никога не съм се замислял за нещо ново. Но не мога да ви кажа какво ще се случи, защото това е футбол, а ние няма как да знаем бъдещето. Само мога да се съсредоточа върху днешния ден и нищо повече. От осем години съм тук и няма нужда да убеждавам хората, дали съм добър или лош. Приятно е да чуваш хубави неща за себе си. Искам да чувствам уважение. Това ти дава увереност за движение напред", каза още бразилецът.

 

  Сподели
57