Брадфорд елиминира Челси от ФА Къп


И. Ангелов

Брадфорд елиминира Челси от ФА Къп

В среща от четвъртия кръг на ФА Къп Челси прие Брадфорд Сити и след добро начало на срещата и силно първо полувреме, позволи пълен обрат от 2:0 до 4:2. По този начин момчетата на Жозе Моуриньо напускат най-стария турнир, заедно с другия шокиращ резултат между Ман Сити и Мидълсбро, в който "гражданите" загубиха с 2:0.

В 21-ата минута на "Стамфорд Бридж" Гари Кейхил откри при центриране на Оскар от корнер. В 38-ата минута Рамриес удвои, когато открадна топката в центъра, напредна, размени двойно подаване със Салах и стреля в близкия ъгъл. 

В 41-ата минута Джонатан Стийд върна гол, когато центрирана топка от статично положение бе избита, но попадна в нападателя, който с мощен удар не остави шансове на Петр Чех.

В 75-ата минута Филипе Мораис изравни резултата, когато гостите изпълниха дълъг тъч, стигна се до удар, който Чех парира на пътя на Мораис, а той нямаше как да сбърка при добавката - 2:2. 7 минути след това Мораис организира нова атака, пусна топката за Стийд, който намери Холидей за нов прекрасен удар в ъгъла на вратата и 3:2.

В 94-ата минута всичко стана категорично, когато Стийд задържа топката отново и намери Марк Йитс, който отново матира Чех за 4:2.

  Сподели
111