Монк изключи раздяла с Гомис


Н. Гавазов

Монк изключи раздяла с Гомис

Наставникът на Суонзи Гари Монк заяви, че клубът изобщо не мисли за продажбата на нападателя Бафетимби Гомис. През миналата седмица футболистът бе пределно откровен в едно интервю, в което съобщи, че желае да напусне "Либърти". Това се случи на фона на слуховете за засилен интерес към играча от страна на Кристъл Палас.

Монк обаче побърза да успокои почитателите на "лебедите", давайки ясно да се разбере, че той се нуждае от услугите на Гомис в останалата част от сезона. Освен това, нападателят вече поднесе извиненията си за прекалено резките си коментари в пресата.

"Мисля, че той не е осъзнавал, как неговите думи ще бъдат възприети от обществото, Бафа вече се извини за това интервю. При всички случаи аз не искам да го пускам, искам той да започне своя най-добър футбол, за да ни помогне през втората част от сезона. Може би през следващото лято всичко ще се промени и ние ще трябва да вземем решение, но сега имаме нужда от Гомис. Пред него се появи голям шанс и той трябва да се възползва от това", заяви Монк.

 

  Сподели
30