Моурино потвърди, че Шюрле и Салах могат да напуснат


Н. Гавазов

Моурино потвърди, че Шюрле и Салах могат да напуснат

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо призна, че крилата Мохамед Салах и Андре Шюрле могат да напуснат "Стамфорд Бридж" през януари. Очаква се, че в близките дни Салах ще се отправи под наем към Рома, а Шюрле може да отиде във Волфсбург, който е готов да заплати 23.5 милиона паунда. Жозе не иска да губи тези играчи, но е готов да се раздели с тях.

"Принципно важно е това, че аз искам да запазя Шюрле. Въпросъ е, дали ще получим добри предложение, феноменално предложение, дали смият играч ще е супер мотивиран, за да приеме ново изпитание в кариерата си", заяви Моуриньо.

"Не мога да кажа, че те (Салах Шюрле) ще са тук след края на месеца, но те ми харесват, аз се нуждая от тях и им се доверявам. Не мога да използвам във всеки мач по 18 играча, могат да играят само 11. Салах не играе много, Шюрле повече, но те играят във всеки турнир. Аз разчитам на тях", каза още специалистът.

"Клубът не излиза на трансферния пазар. Ние желаем да съхраним сегашния състав, от който сме доволни и отразява работата, която извършихме през лятото. Това отразява доверието, което изпитваме към колектива. По възможност, нищо не искам да променям. Ако го направя, то ще е защото някой ни е предизвикал по отношение на наш играч, нещо, към което и Челси се е стремял", завършва португалецът.

 

  Сподели
138