Блинд не е съгласен с критиките на Невил


Н. Гавазов

Блинд не е съгласен с критиките на Невил

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дейли Блинд заяви, че не е съгласен с критиките на бившия футболист на "червените дяволи" Гари Невил. Сравнявайки Блинд с Майкъл Карик, Невил обвини 24-годишния холандец, че предпочита да раздава къси пасове, вместо да подава надалече.

Дейли е на мнение, че Гари греши.

"Разбира се, аз чух какво каза, но се старая да показвам своя собствена игра и правя това, което от мен иска мениджърът. Винаги ще се намери някой, който иска да даде съвет на мениджъра, но аз не мога да се съглася с подобна критика, но аз смятам, че проведох добри мачове. Разбира се, в някои ситуации можех да отправя топката напред, но понякога е по-добре да я задържа в себе си и да въвличам партньорите си в играта. Ако напред се появи пространство, аз задължително ще изпратя топката напред, но понякога е по-добре да я задържа в себе си, харесва ми да контролира играта и да владея топката", заяви Блинд.

"Не смятам, че с Ван Гаал се промени философията на клуба. Наистина, преди е имало друга постройка, мениджър с други възгледи, но това не е проблем. Аз смятам, че на играчите сега е по-комфортно, ние се усъвършенстваме, разбираемо е много неща могат да се правят и по-добре, но не всичко може да стане изведнъж", каза още холандецът.

 

  Сподели
139