Хендерсън и Коща се счепкали след мача във вторник


Н. Гавазов

Хендерсън и Коща се счепкали след мача във вторник

Между полузащитника на Ливърпул Джордан Хендерсън и нападателя на Челси Диего Коща е възникнал спор в тунела на "Анфийлд" след края на първата среща от полуфиналите на Купата на Лигата във вторник вечер. Както е известно, бъдещият капитан на мърсисайдци и голмайсторът на Висшата лига през този сезон започнаха да изясняват отношенията си още в края на мача, който завърши при резултат 1:1.

Според британски източници, конфликтът е продължил и в помещенията под трибуните. Съобщава се, че Джордан и Диего яростно излагали своите аргументи и дори успели да се хванат за ръцете, но до по-сериозен конфликт не се стигнало, тъй като съотборниците им и служители на стадиона разтървали двамата футболисти.

Не е известна причината за конфликта. По време на срещата Коща се отчете с неспортсменско поведение, удряйки с лакът в лицето Мартин Шкъртел, което се случи малко преди гола на Рахим Стърлинг, който дойде след подаване на Хендерсън.

Ще припомним, че Диего и Джордан предстои да се срещнат през следващата седмица, когато Ливърпул ще гостува на Челси в рамките на полуфиналите на Купата на лигата.

 

  Сподели
56