Нюкасъл може да не назначи мениджър до лятото


Н. Гавазов

Нюкасъл може да не назначи мениджър до лятото

Управляващият директор на Нюкасъл Ли Чарнли призна, че клубът може да изчака с назначаването на нов мениджър до края на сезона. От момента на напускането на Алън Пардю изминаха няколко седмици, а "свраките" до момента все още не са намерили негов наследник. Изпълняващият временно задълженията наставник на тима Джон Карвър тези дни призова клуба по-бързо да реши въпроса, иначе това негативно ще се отрази на резултатите на отбора.

Клубът от "Сейнт Джеймсис Парк" обаче се стреми да назначи правилния човек на тази длъжност и Чарнли призна, че заради такъв мениджър Нюкасъл може и да почака.

"Имаме няколко варианта и лично предпочитам да подпишем точно сега. От друга страна, искаме да наемем специалист за дълги години и ако се наложи да чакаме до лятото, ние ще го направим. Не искам да наемам мениджър, който е без работа и е достъпен сега, ако има по-привлекателен вариант, заради койот трябва да почакаме до лятото. Разбирам, че мнението ми не се споделя, но смятам, че това е най-разумното развитие на събитията. Говорим за средносрочни и дългосрочни перспективи и искаме правилния човек", заяви Чарнли.

Това означава, че кандидатурата на спрягания по-рано безработен Реми Гард отпада.

 

  Сподели
136