Фабрегас: Справихме се със загубата от Тотнъм


Н. Гавазов

Фабрегас: Справихме се със загубата от Тотнъм

Полузащитникът на Челси Сеск Фабрегас увери, че отборът се е справил с болезненото поражение 5:3 от Тотнъм на 1 януари. По време на наситения коледен период "сините" трябваше да изиграят четири мача за 11 дни. Отборът на Жозе Моуриньо много тежко понесе загубата в дербито и това се видя по време на първото полувреме на срещата с Нюкасъл през уикенда.

Фабрегас е убеден, че всичко е назад.

"При нас няма самоуспокоение, ние само искаме да побеждаваме във всеки мач. Разбира се, невъзможно е да го правим през целия сезон, тъй като тук има много, много мачове. Винаги може да имаш лош ден. Но сме готови. Някои от нас получиха малка пауза. Оправихме се след коледния график. Беше много трудно, но отдъхнахме през последните няколко дни", заяви Фабрегас.

"Загубата от Тотнъм бе като шок, но ако видите мача, ще разберете, че те използваха всеки свой момент. Това бе един от тези дни, в които удряме гредите. Нещата не станаха както искахме, но трябва да отдадем дължимото и на Тотнъм, те проведоха добър мач. Но толкова, сега гледаме само напред", добави испанецът.

 

  Сподели
74