Шнайдерлин: Искаме да шокираме света


Н. Гавазов

Шнайдерлин: Искаме да шокираме света

Полузащитникът на Саутхемптън Морган Шнайдерлин заяви, че той и съотборниците му искат да "шокират страната и света" през сегашния сезон. След неделната победа над Манчестър Юнайтед - първа на "Олд Трафорд" от 1988 година - "светците" се изкачиха на трето място в таблицата за класиране на Висшата лига и Морган призова партньорите си да не се отпускат.

"Искаме Саутхемптън да се окаже в центъра на вниманието. Това ще е шок за страната и за света. Искаме да попаднем в Шампионска лига. Искаме да променим тази традиция, когато тук попадат само големи отбори", заяви Шнайдерлин.

"До мача с Юнайтед си казвахме: "Момчета, не трябва да изпускаме тази възможност. Трябва да се възползваме и за това е необходимо да запазим концентрация във всеки мач. Ние сме Саутхемптън. Ние, включително и аз, сме играчи, които преди четири години играехме в Лига 1. Никога не забравяйте откъде дойдохме. Надявам се, че ще направим нещо специално. Вярваме, че имаме силите, но дори да не го направи, за Саутхемптън ще е важно да играе в Европа", каза още полузащитникът.

 

  Сподели
107