Невил: Изчезна творчеството в атаката на Юнайтед


Н. Гавазов

Невил: Изчезна творчеството в атаката на Юнайтед

Гари Невил е на мнение, че завръщането на Манчестър Юнайтед в Шампионска лига ще е крача в правилното направление за отбора. Както е известно, "червените дяволи" загубиха домакинството си на Саутхемптън през уикенда и отстъпиха третата позиция на "светците". Невил е на мнение, че отборът трябва да направи всичко възможно, за да остане в топ 4 на английския футбол.

"Преди година при Дейвид Мойс Юнайтед заемаше седмо място, а сега са в първата четворка. Създава се впечатление, че те се движат във вярното направление и трябва да попаднат в Шампионска лига. Съгласете се, тази фраза звучи налудничаво, отчитайки факта, че преди две години Юнайтед спечели титлата", заяви Невил.

"Но за тях този сезон се явява преходен. В сравнение с миналия, кошмарен сезон, завръщането в Шампионска лига ще бъде крачка в правилното направление. Постигайки това, те ще могат да направят нов скок в своето развитие", каза още бившият футболист.

"Мисля, че сега отбраната на Юнайтед действа не толкова лошо но изчезна творчеството, интензивността и остротата на атаката. Луис ван Гаал ще трябва да поработи върху това и аз не се съмнявам, че той ще се справи", завършва Невил.

 

  Сподели
32