Джоунс: Може да догоним Челси и Сити


Н. Гавазов

Джоунс: Може да догоним Челси и Сити

Защитникът на Манчестър Юнайтед Фил Джоунс призова отбора да продължи да преследва лидерите в класирането, независимо от загубата от Саутхемптън през уикенда. Както е известно, "червените дяволи" загубиха с 1:0 домакинството си на "светците" и останаха на 12 точки от лидера Челси и на 10 от шампиона Манчестър Сити.

По всичко изглежда, че оптимизмът на Джоунс е неизчерпаем, защото той смята, че авансът на лидерите може да бъде заличен.

"Не мисля, че след това поражение на нас ще ни е трудно да догоним Челси или Манчестър Сити. Вие виждате, че всички отбори губят точки през този сезон. Изглеждаше, че Челси имаше голямо преимущество над Сити, но след това за два кръга в рамките на една седмица "гражданите" се върнаха в борбата. Във футбола всичко много бързо се променя и това ни дава надежда. Наистина, загубихме и сме разстроени, но не бива да се съсредоточаваме върху поражението. Нормално преминахме през коледния период, макар че ни се искаше да вземем две точки в повече от Стоук и Тотнъм", заяви Джоунс.

 

  Сподели
93