Пюлис: В УБА е по-трудно отколкото в Палас


Н. Гавазов

Пюлис: В УБА е по-трудно отколкото в Палас

Новият наставник на УБА Тони Пюлис заяви, че сегашната му работа е по-трудна, отколкото неговото сътрудничество с Кристъл Палас през миналия сезон. Преобразяването на "орлите" след пристигането на Пюлис през ноември 2013 година се смята за едно от главните постижения на 56-годишния уелсец. Тони оглави отбор, намиращ се в безнадеждно състояние и успя да завърши на 11-то място във Висшата лига.

На фона на това УБА изглежда много по-добре, а след съботната победа над Хъл Сити "дроздовете" се изкачиха на 15-та позиция в Премиършип. Пюлис обаче намира сегашната си работа за много по-трудна.

"Тук са по-високи очакванията. Отборът играе в елита от няколко години и ако отнемеш педала от газта, може скъпо да заплатиш за това. Много работа има тук. Никога не съм отивал в клуб, когато до края на сезона има толкова малко време. Имаме три седмици до края на трансферния прозорец и поради това работата наистина е по-трудна от тази в Палас. Там имах шест седмици да се запозная с отбора и да знам какво да правя", заяви Пюлис.

 

  Сподели
20