Заплашиха със смърт играч, заради пост към Джерард (снимка)


Н. Гавазов

Заплашиха със смърт играч, заради пост към Джерард (снимка)

Бившият полузащитник на Арсенал Емануел Фримпонг е получил смъртни заплахи, след като се подигра с капитана на Ливърпул Стивън Джерард. Малко след като бившият английски национал обяви, че напуска мърсисайдския клуб след края на сезона, ганайският футболист, който в момента защитава цветовете на руския Уфа, публикува снимка на Джерард заедно с такава на играча на Манчестър Юнайтед Андерсон в акаунта си в Instagram. Бразилецът бе изобразен с три медала от Висшата лига, а легендата с направена чрез фотошоп плочка с надпис "През 2014 година завърших по-високо от Ман Юнайтед".

Под изображението Фримпонг написа: "Такъв човек, като Андерсон, направи повече от един път това, което Стиви искаше".

Малко след това африканският футболист стана жертва на нападки от страна на фенове на Ливърпул, което принуди Фримпонг да изтрие скандалното изображение. Изглежда обаче, че това не е успокоило привържениците на "червените", защото вчера нападките към Емануел са продължили с пълна сила, включително в "пожеланията" към африканеца е имало заплахи за смърт.

Тази сутрин Фримпонг временно затвори достъпа до акаунта си. Липсва информация, дали бившият футболист на Арсенал ще се обърне към органите на реда.

  Сподели
35