Сити и Съндърланд си вкараха пет за полувреме (видео)


И. Ангелов

Сити и Съндърланд си вкараха пет за полувреме (видео)

Манчестър Сити се изравни по точки с лидера Челси във Висшата лига, след като "сините" играят в късната среща от кръга днес. В поредния двадесети кръг на английското първенство "гражданите" приеха "черните котки" от Съндърланд, и след безголова първа част двата тима вкараха пет попадения за победата на Сити с 3:2.

В първата част Сити контролираше изцяло събитията на терена, но упоритата отбрана на гостите вършеше работата си добре. 

В 57-ата минута Яя Туре успя да я пробие с невероятно изпълнение с мощен шут право в ъгъла на вратата, правейки Пантилимон безпомощен. 

В 66-ата минута човекът, който асистира на Туре - Йоветич, се разписа за 2:0, като след многоходова атака той завърши с гол с пета. Само след минута обаче резултатът стана 2:1, когато при корнер на Ларсон, Джак Родуел се извиси за ново попадение.

Минута след това Навас нацели гредата, а в ответната атака Сабалета събори Джоунс за дузпа, която бе вкарана от Адам Джонсън - 2:2.

В 73-ата минута появилият се в 70-ата Лампард спечели срещата за своите, когато бе на правилното място при центриране на Клиши, завършвайки в традиционния си стил с включване от дълбочина, но с глава в случая.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
113