Фалкао донесе точка на Юнайтед в Стоук (видео)


И. Ангелов

Фалкао донесе точка на Юнайтед в Стоук (видео)

В среща от поредния двадесети кръг на английската Висша лига Стоук Сити прие Манчестър Юнайтед и успя да поведе благодарение на попадение от Райън Шоукрос. Гол от Радамел Фалкао обаче оформи крайното 1:1 и макар и двата тима да имаха възможност за още голове, само гредата спаси Де Хеа в най-добрата от тях.

Още във 2-ата минута при центриране от корнер Питър Крауч се извиси и стреля силно с глава към Де Хеа, на пътя на топката бе Шоукрос, който отклони и матира вратаря от близо за 1:0.

Голям пропуск в първата част бе една отнета от Диуф топка, който финтира Еванс и излезе сам срещу Де Хеа, но не нацели вратата. В 26-ата минута резултатът стана 1:1, когато Рууни центрира прекрасно от корнер, Карик отклони към Фалкао, който отклони през Бегович.

Във второто полувреме Юнайтед изглеждаше уморен и Стоук имаше по-добрите възможности, дори със само малко над 30% владеене на топката. В 69-ата минута отново Арнаутович центрира добре, пак Крауч стреля, но нацели гредата. 

Така Юнайтед събира 37 точки на третото място, на 6 зад втория Ман Сити, докато Стоук е десети с 26 точки, наравно с Нюкасъл и 2 зад деветия - Суонзи.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
79