Челси с грешна стъпка срещу Саутхемптън (видео)


И. Ангелов

Челси с грешна стъпка срещу Саутхемптън (видео)

В среща от поредния деветнадесети кръг на английската Висша лига лидерът в класирането - Челси, гостуваше на Саутхемптън и изглежда ще загуби позиции след завършека с 1:1. След като домакините поведоха чрез Мане днес, Еден Азар успя да изравни преди почивката за крайния резултат. С тази точка "сините" ще посрещнат на върха новата година, с точка пред Ман Сити, ако "гражданите" победят Бърнли днес.

В 17-ата минута днес Садио Мане откри резултата, когато Душан Тадич го изведе по прекрасен начин над отбраната на Челси. Крилото овладя и копна топката над Куртоа за 1:0.

Току преди почивката Фабрегас намери Азар на левия фланг, той напредна в наказателното поле, освободи си място да стреля и матира Форстър с премерен удар за 1:1. 

На почивката Моуриньо замени Шюрле с Вилиан, а по-късно и Дрогба се появи за Оби-Микел. След натиск на гостите обаче "светците" се държаха добре. В 87-ата минута Шнайдерлин бе изгонен за домакините за втори жълт картон, Моуриньо пусна и Реми в игра на мястото на Коста, но все пак до гол не се стигна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
123