Джон Хенри два пъти се опитал да уволни Роджърс


Н. Гавазов

Джон Хенри два пъти се опитал да уволни Роджърс

Бившият нападател на Ливърпул Стан Колимор съобщи, че собственикът на мърсисайдския клуб на два пъти се е опитал да уволни Брендън Роджърс от мениджърския пост. Според думите на Стан, работата на наставника на "червените" била спасена от членове на Борда на директорите.

"Подобно на журналиста Дънкан Кастълс, пред време аз също получих информация, че Джон Хенри се е опитал да уволни Роджърс. При това два пъти. Изпълнителният директор и няколко легенди, влизащи в Борда, убедили Хенри да не прави това. Според мен, сега Джон няма нужда да стреля от бедрото - той трябва да даде на Брендън време до края на сезона и след това да вземе решение", заяви Колимор.

"За съжаление, Лига Европа едва ли ще помогне на Ливърпул. Този турнир иска сили и допълнителни ресурси, които отборът няма. Дали Брендън ще реши да се концентрира върху шампионата? Сложен въпрос. Всичките летни трансфери на Роджърс се оказаха неоправдани. Лалана играе за "шестица" по десетобалната система, а Балотели, Ламбърт и Маркович едва ли оправдават похарчените за тях пари. Точно сега няма как да се завижда на Брендън", добави Бившият нападател.

  Сподели
162